Kind en Gezin

Dinsdagavond had Nora een afspraak bij Kind en Gezin. Niet enkel om te wegen en meten en een babbeltje over haar voeding en ontwikkeling, maar ook voor 2 venijnige prikjes! *brrrr* Eentje in elke bovenarm, ocharme.

De feiten:

* Gewicht: 10 kg 060 gr (P 75) Lengte: 73,5 cm (+/- P 50)
* In de wachtzaal heeft ze een ander kindje aan het wenen gebracht *gniffel*. ’t Ventje was braafjes met een puzzel aan het spelen, Nora kwam rustig aangekropen, lachte eens naar ’t ventje, nam heel flink een ander puzzelstukje (dus niets afgepakt!) waarop het ventje een mega pruillip trok en hartverscheurend begon te wenen. Nora keek eens verwonderd naar het huilende ventje en dan naar ons en speelde rustig verder…
Leuk detail: het ventje is toevallig op dezelfde dag geboren als Nora én in hetzelfde ziekenhuis.
* Verder werd ze helemaal goedgekeurd en heeft ze zowel de
verpleegster als de dokteres gecharmeerd door vrolijk te schaterlachen, door een kusje te gooien en door flink dada (*) te zwaaien.
* Zoals verwacht, heeft ze redelijk ferm gehuild bij de prikjes. Ze was gelukkig wel weer snel getroost ook. Tegen dat we terug op de tram zaten en ze rustig kon sabbelen op een stukje brood, was het leed helemaal vergeten en kon ze terug haar vrolijke zelf zijn. Verder ook geen koorts gehad. Het is wel afwachten want op de prik tegen Mazelen-Bof-Rode Hond kan het zijn dat ze pas na een week of 10 dagen reageert.

(*) Kleine nuance: na de prikjes weigerde ze resoluut om te lachen en te zwaaien naar de dokteres en terecht!). Na het aankleden nog eens een poging gewaagd en toen kon er wel een héél bescheiden lachje en flauw handjezwaai aan af.

Tot slot nog enkele kiekjes van toen ze nog een ‘baby’ was: een dag voor haar verjaardag:


Advertenties
Explore posts in the same categories: Nora, Ontwikkeling

One Comment op “Kind en Gezin”

  1. Isabel Says:

    Die blik op de foto linksboven…*ahum* ;) Ja, Petit Zsa Zsa is duur, nogal dikwijls erover eigelijk, wij gaan daar altijd kijken, maar nooit kopen, vandaag 1 t-shirtje gekocht, is niet echt een winkel om een ganse kast mee te vullen vreesek… maar ze hebben daar wel toffe dingen (leuke opschriften enzo), en idd, je kan in H&M, Hema, C&A misschien 4 of 5 stuks kopen tegen 1 in Petit Zsa Zsa, maar nu ze stapt, durf ik soms eens “wild” doen en iets “anders” kopen, is wel niet echt een bezigheid voor iedere week jammergenoeg :)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: