Familiefeestje

Afgelopen zondag was het druk in de keet! De ganse familie van Jurgen kwam een beetje feesten. Zowel nog voor Nora haar verjaardag (2 maandjes later) als om ons nieuw huisje eens te bezichtigen.

In totaal waren we met 10 volwassenen en 10 kindjes. En vooral die kindjes brachten actie (en lawaai :D) in het huis, amai!
Het was wel een erg gezellige drukte. Wel niet te onderschatten qua voorbereiding, werk en constant rondgeloop, pfjew. Gelukkig liet het weer ons nét toe om tussen de taart en de pistoleekes een wandelingetje te maken door de Aspelaarse velden.
Nora voelde zich, zoals gewoonlijk, als een vis in het water tussen de andere kindjes en gedroeg zich voorbeeldig. Ze was constant onder de indruk van alle aandacht, de vele grote mensen die druk aan het praten waren enz enz.
En ook de kadootjes vielen erg in de smaak: een legpuzzel van de Teletubbies, een besteksetje van Bumba (dat verpakkingsdoosje liet ze het volgende half uur niet meer los) en haar allereerste poppetje. Alles werd onthaald met haar typisch kreetje als ze onder de indruk is: “oooh oooh ooh “.
Taart lust ze ondertussen ook al graag, vooral de chocola en het fruit.
Op een bepaald moment had ze een lepeltje in haar linkerhand, een vork van Bumba in haar rechterhand én de lepel van Bumba in haar mond. Jammer genoeg was mama net te laat voor een foto :)
’t Was een drukke maar leuke namiddag!
Enkele sfeerbeelden:
Advertenties
Explore posts in the same categories: 1 jaar, Familie, Nora

One Comment op “Familiefeestje”

  1. Loesz Says:

    Ha, de eerste pop! Een mijlpaal! Wij hebben hier van de Sint-van-het-werk een pop gekregen die “mama” en “papa” zegt, kan lachen en kan wenen. NOOIT aan beginnen! Hou het uit uw huis!!! “Mama, de pop roept u.” “Mama, de pop weent.” Aaaarghl! Enfin, leuk zenne, die kadokes van de Sint :c)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: