9 uur: the sequel

Ik heb het lot getard natuurlijk door te stoefen over ons slaapmarmotje. Mea culpa, mea culpa!

Vannacht heeft Marie ‘maar’ 6u30 doorgeslapen, geen 9 uur, dedju :) Nog steeds een mooie nacht voor een baby van 4 weken natuurlijk (en inderdaad Isabel, bij borstvoeding duurt het over het algemeen langer dan bij flesvoeding eer ze doorslapen), maar toch, ik was een ietsiepietsie teleurgesteld. Vooral omdat haar laatste voeding al om 21u was en de volgende voeding dus om 3u30, net wat teveel midden in de nacht.
We zien wel, misschien is het een zacht aanloopje naar een lange nacht van 9 uur? Met vallen en opstaan…

Of misschien moet ik toch maar – zoals Loesz al suggereerde – ’s avonds een glaasje Bailey’s (njam njam) drinken in de hoop op een lange nacht!

Dus je hoeft nog niet al te jaloers zijn, Jennifer ;) Hoewel we onszelf wel gelukkig mogen prijzen, ook al is het ‘maar’ een nachtje van 6 uur doorslapen. Het kan veel, veel erger.

Nora heeft ons trouwens ook liggen wat slapen betreft. Met de invoer van het zomeruur – idiote gewoonte trouwens , als je het mij vraagt – zou ze maar om (nieuwe tijd) 8 uur wakker worden ipv de gebruikelijke 7 uur, hoopten we. Maar nee hoor, Nora wist blijkbaar op miraculeuze wijze dat het uur veranderd was want om klokslag (nieuwe tijd) 7 uur (oude tijd 6 uur dus: au!) was ze klaarwakker! En hongerig.
Laatste dagen drinkt ze ook wel enorm veel melk en eet ze meer en is ze extreem huilerig en hangerig en meer moe: dus hopelijk heeft het vroege wakker worden enkel te maken met een sprongetje. Hoewel we de laatste tijd haar gedrag wel heel vaak aan sprongetjes wijten …

Advertenties
Explore posts in the same categories: Marie, Nora, Tleven

One Comment op “9 uur: the sequel”

  1. Loesz Says:

    Zomeruur, grrrr. Vanmorgen tot haar gebruikelijke uur (veel te vroeg op zondag dus) geslapen, maar vanavond kregen we een blik van “ja hallo, nu al in bad, zijde zot?!”. Na een gesprek van man tot vrouw waarin papa Ärlis vertelde dat de dagen langer zijn in de zomer en dat het binnenkort nog heel licht is als ze moet gaan slapen, besloot de kleine dame dat het goed was en dat ze WEL in bad moest. Kinders, tssss!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: