Spelen bij Wout en Ferre

Vorige week donderdag zijn we op bezoek geweest bij vriendin Karen en haar twee zoontjes Wout (bijna 3) en Ferre (bijna 9 maanden). Karen en haar man hebben een mooi boerderijtje gekocht (dat ze volop aan het renoveren zijn) op een heuvel in het afgelegen Everbeek. Heel mooie, rustige omgeving.

De kinderen hebben zich – ondanks de felle windstoten – goed geamuseerd in de gro-ote tuin!

Spelen op de glijbaan, ploeteren in de zandbak (moeten we hier ook eens dringend aanschaffen, was echt een succes) en brood gaan geven aan “zwartschaap” en “witschaap”! Ze was zelfs niet eens bang van de schapen – die toch minstens even groot waren als Nora. De schapen waren eerder bang van ons en hielden zelf een beetje afstand. Nadat Nora doorhad dat het brood niet bedoeld was om in haar eigen mondje te steken, gooide ze enthousiast het brood naar de schapen.

En als het echt goed weer wordt, kan Marie ook mee naar buiten. Nu moest ze binnenblijven (leve de babyfoon) en een dutje doen in haar draagmand – wat geen bijster groot succes was: pas na een kwartier constant tutje teruggeven heeft ze een halfuurtje onvast geslapen.

Alleszins voor herhaling vatbaar!!

Advertenties
Explore posts in the same categories: Marie, Nora, Uitje

One Comment op “Spelen bij Wout en Ferre”

  1. annava Says:

    Dat zag er leuk uit!
    Ik geniet er ook elke keer van als ik naar vrienden (met kindjes) gaan, zo kunnen de kindjes rustig spelen terwijl de mama’s en papa’s gewoon rustig en gezellig bijpraten! Meer moet dat niet zijn he


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: