Verlof maakt moe

Vroeger toen we nog met twee waren, was verlof synoniem voor uitrusten, uitslapen, alles op het gemakje doen, no stress. Waardoor we helemaal uitgerust en met volgeladen batterijtjes terug konden beginnen aan het werkleven.

Nu met onze twee patatjes is dat even anders…

Na een weekje samen verlof zijn manlief en ik meer moe dan ervoor. Een beetje onze eigen fout misschien: ons weekje was een beetje té volgeboekt.
Veel uitstapjes doen overdag (en tweemaal Nora niet laten dutten, dus geen rustmoment overdag) + ’s avonds ook vanalles plannen (tweemaal Gentse Feesten en een bezoekje aan vrienden dat te leuk was om niet te blijven plakken) + dochtertjes die ten laatste om 7u vrolijk aan hun dagje beginnen, vaak ook wat vroeger = slaaptekort *geeuw*

Maar het was het allemaal wél waard: het was een geslaagd weekje verlof! Wij hebben meer dan een beetje genoten van onze twee kabouters, maar ook Nora genoot duidelijk van de uitgebreide aandacht van zowel mama als papa.

Ik ben nog (minder dan een maand!) thuis en zal wel snel kunnen recupereren eens de dagelijkse routine terug is. Manlief daarentegen zal het morgen wel wat lastig hebben om opnieuw te gaan werken, ocharme.

Nuja, nog twee weekjes werken en dan is hij opnieuw 10 dagen thuis en gaan we op reis(je)…

Advertenties
Explore posts in the same categories: Gezin, Tleven

4 reacties op “Verlof maakt moe”

  1. Isabel Says:

    Idem hier. Wij zijn doodmoe na ons zeven dagen verlof met ons miss :) Gelukkig ben ikzelf nog zeven dagen thuis, jammergenoeg moet de papa weeral werken :/

  2. annava Says:

    Helemaal met eens, daarom heb ik nu zoooo veel geluk dat ik twee weken alleen thuis ben. Eigenlijk zou elke ouder dat eens moeten kunnen doen.

  3. veerle Says:

    Veel rusten dus deze twee weken.


  4. […] geen drie keer per week gaan lopen ben met Evy’tje Gruyaert. Maar ik had een excuus: ventje had verlof en we hadden het te druk met uitstapjes, zowel met als zonder kindjes. Ik had me voorgenomen om […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: