Punk Peuter

Deze avond. Ik was het gejengel van K3 str*ntebeu, zette StuBru op en werd verwelkomd door de zalige eerste noten van … Red Zebra: Can’t Live in a Living Room.

Omdat ik vind dat Nora verschillende muziekstijlen moet leren kennen, begon ik heel enthousiast en waarschijnlijk ook heel onnozel te springen en te headbangen waarbij uiteraard het corna-gebaar (dat gebaar heeft dus een naam. Wat een mens allemaal bijleert tijdens het bloggen, niet te doen) niet mocht ontbreken…

En Nora, die deed even enthousiast mee: springen, rondjes draaien én headbangen. Het headbangen en het corna-teken werden bij haar gereduceerd tot hevig ja knikken en een uitgestoken wijsvingertje.

Hilarisch, ik zeg het u.

Advertenties
Explore posts in the same categories: ;-), Nora

6 reacties op “Punk Peuter”

 1. Inge Says:

  Ik was zo blij dat onze onthaalmoeder ook StuBru luisterde overdag ;o). Stel u voor dat ik met een donna-kind, of erger nog, oh gruwel, een Q-music kind in huis zat…

  Intussen zijn mijn meiden zo gefascineerd door “Brussel”, omdat ze dat dagelijks 10x horen. Haha, Brussel viel hun thans toch wel tegen. Veel grijze gebouwen enzo…

 2. ivandeboom Says:

  Groot gelijk!
  Ikzelf heb vandaag met Lena een half uur gedanst op een cd van the Stooges: 1969, no fun, i wanna be your dog, enz. — zij heeft enkel mijn cd-kast ter beschikking en zij is daar wreed content mee. Als ze later een eigen geluidsdichte kamer heeft, mag ze van mijn part K3 opleggen :)

 3. alejosa Says:

  Dansen met de kinderen is echt fun hé!
  Wete wa ook super is: de kinderliedjes van kapitein winokio, en de cd “steek je vinger inde lucht” van jan de smet. Zeer uiteenlopend qua stijl.

 4. Tamara Says:

  @Inge: Inderdaad, een Q-Music-kind: horror! Thuis is het bij ons stééds StuBru en in de auto ook en aangezien ik in de auto graag zing en ‘dans’, begint Nora ook al in de auto spontaan en vaak zelfs onbewust mee te dansen met de radiomuziek. Ooit zal ik haar wel van de K3-obsessie verlossen :)

  @ivandeboom: Ha, The Stooges, ook wel ruig, daar is mijnen echtgenoot behoorlijk grote fan van. Keuze genoeg eigenlijk in goeie dansbare muziek zonder het K3-gejengel (en consoorten) te moeten verdragen.
  Alleen hadden we er iets eerder moeten bij stilstaan, want in Nora haar ogen is niets zo fantastisch als K3…

  @alejosa: die cd van kapitein Winokio hebben we al, ik vind hem alleszins super! Maar Nora vond er (nog) niet veel aan. Maar ik ga hem vanaf morgen meenemen in de auto en hem opzetten telkens we samen in de auto zitten: de indoctrinatie kan beginnen :)

 5. zeezicht Says:

  Fijn, dansende kinderen! Maar zolang ze van K3 houden, waarom niet? Ze zijn al zo snel groot.

 6. Tamara Says:

  @zeezicht: dat is ook helemaal waar natuurlijk. Kinderen hebben nu eenmaal andere (muziek)voorkeuren dan volwassenen wat ook moet kunnen. Als ze puber is, zal haar muziekkeuze ons waarschijnlijk opnieuw niet aanstaan :)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: