Girls meet boys

Het werd een onverwacht spannende én leuke zaterdagnamiddag, want de meisjes kregen onverwacht bezoek van Jennifer en haar jongens! Ook ik vond het heel spannend en had toch wel een beetje zenuwen, want ik ben niet zo’n held in het ontmoeten van ‘vreemde’ mensen en ben eerder nogal verlegen en onwennig. Maar ik was ook wel heel erg benieuwd om Jennifer en Jona en Luca eens ‘in het echt’ te ontmoeten.

Het is alleszins heel goed meegevallen en het werd een leuke, gezellige namiddag. Jona en Luca waren meteen aan het spelen in de zandbak. Marie was onder de indruk maar tegelijkertijd ook nieuwsgierig en enthousiast. Ze stak zelfs een paar keer haar handjes uit richting Jennifer om op haar schoot te mogen zitten. Veel lachen deed ze weliswaar niet, heel ernstig en bijna boos kijken daarentegen, daar was ze een krak in.

Nora ben ik rond 16u gaan wakker maken en waarschijnlijk was ze net wat te vast aan het slapen want ze was niet in haar normale doen: heel verlegen, hangerig en vrij asociaal. (En ik hier maar stoefen dat ze zo extravert en spontaan is naar andere kindjes toe! :)). Het feit dat ze nogal overdonderd was door het plotse mannelijke bezoek zal er zeker ook mee te maken hebben. De hele tijd wou ze enkel op mijn schoot zitten en ontweek ze Jona en Luc… tot de dokterstas bovenkwam en ze opeens helemaal zichzelf werd en enthousiast begon mee te spelen. Doktertje spelen blijft een klassieker :)

Ook jij bedankt voor een plezante namiddag, Jennifer :)

(klik voor grote foto)

Advertenties
Explore posts in the same categories: Bloggen, Marie, Nora, Vanallesennogwat

3 reacties op “Girls meet boys”

  1. Inge Says:

    Blijft vreemd om kindjes die je alleen van foto kent, echt te zien he. Ik had dat ook met Sofie (verhaaltjesdoos.blogspot.com) en met kirsten (kienco.blogspot.com)

  2. Jennifer Says:

    Jou foto’s zijn wel minder ‘wazig’ hoor :)

  3. maaike Says:

    ziet er leuk uit!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: