Nog iets over de Gentse Feesten (die ondertussen al een halve maand gedaan zijn)

We waren het eerst niet van plan, maar nadat we met ons tweetjes een namiddag en avondje Gentse Feesten gedaan hadden, had ik zin om onze meisjes ook eens mee te nemen. Omdat ik graag meer dan één keer naar de Feesten ga, omdat ik vrij veel ouders met kindjes zag en omdat het mij voor hen (en voor ons!) ook wel eens leuk leek.

Ik moet zeggen, het was een gematigd succes. Ze hebben zich al bij al zeker en vast geamuseerd. Nora heeft op een springkasteel mogen springen op Het Zuid, maar was snel teleurgesteld toen ze eigenlijk maar op één van de stuk of zeven springkastelen mocht springen omdat ze voor de rest te jong was. Begrijpelijk wel, maar dat snapt dat kind natuurlijk niet. Voor de rest waren haar hoogtepunten de speeltuin in het Baudelopark, zelf wat mogen rondlopen en springen, naar de mensen en andere kindjes kijken, een frisco eten en op de vintage draaimolen zitten op Bataclan. Marie had het wat moeilijker: zij wou eigenlijk constant zelf rondstappen maar omdat ze nog geen gevaren kent en ze echt altijd de compleet andere richting op wil dan wij en ook wel vrij snel kan stappen, leek ons dat niet altijd zo een goed idee. (En de draagzak waren we stomweg vergeten). In Baudelopark kreeg ze wel eventjes vrij spel. Af en toe dus wel wat gezeur bij Marie waarbij de koekjes en de snoepjes op den duur hun effect leken te missen. Gelukkig was ook bij haar het ijsjesmoment een topper.

Waarschijnlijk zijn ze toch nog net wat te jong voor de Gentse Feesten en ook voor de kinderanimatie. Bovendien waren we pas om 16u in Gent en waren we dus – jammer genoeg – net te laat voor de speciale kinderactiviteiten in het Baudelopark (en misschien weten we ook (nog) niet op welke plaatsen allemaal we kinderentertainment kunnen vinden). Bataclan vond ik persoonlijk ook heel tof en zeker de max voor (iets oudere) kindjes maar toen wij er waren, was het pokkedruk wat het allemaal ook wat minder relaxed en aangenaam maakt.

Volgend jaar beter dus! Ben wel blij dat we het gewaagd hebben, het was sowieso gezellig en we hebben wederom genoten van ons viertjes.

Enkele sfeerbeelden:

Nora vond de speciale draaimolen op Bataclan echt geweldig. Op een bepaald moment wou ze ook gaan liggen in de koets, maar dat vlotte niet echt.

IMG_0582-1

Het ijsjesmoment in het gras achter een paar ligzetels in een (relatief) rustig klein hoekje van Bataclan:

IMG_0598-1

IMG_0597-1

IMG_0595-1

En Marie die al die massa (en soms rare) mensen op Bataclan doodserieus en ietwat argwanend gadeslaat:

IMG_0603-1

Advertenties
Explore posts in the same categories: Gezin, Uitje

4 reacties op “Nog iets over de Gentse Feesten (die ondertussen al een halve maand gedaan zijn)”

 1. Karen Says:

  Wat een leuke foto’s! Vooral die 2e van Nora met dat ijsje en die laatste van Marie. Je ziet ze zich echt afvragen wat ze daar allemaal ziet passeren… :-)

 2. evalou Says:

  jep jep jep, daar heb ik jullie gespot!

 3. Tess Says:

  Zo leuke foto’s, het zag er echt plezant uit! :)

 4. annava Says:

  mooie mooie foto’s van hele knappe meisjes!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: