32w 4d

En het gaat vooruit…

Bijna 33 weken, jong. Nog minder dan 2 maand. Deze zwangerschap is echt voorbijgevlogen, ongelofelijk. En ’t is dan nog de laatste. Dubbele gevoelens toch wel, want ik ben wel graag zwanger. Hoewel de momenten dat ik die buik en die rug en dat bekken vervloek steeds wel frequenter worden. Na deze week nog 4 weken werken voor ik thuis ben. En deze week was de eerste keer dat ik me afvroeg of ik dat ga halen en hoe.

En dan die nestdrang. Het enige dat klaar is, is het ontwerp van het kaartje. Ontwerp van doopsuiker is in ontwikkeling, maar het materiaal moet nog allemaal gekocht worden. De enveloppen moeten nog geschreven worden (en neen, we werken niet met etiketten). Het bedje steekt wel al in elkaar. Ahja, want Marie slaapt er nog in. Marie haar groot bed steekt ook al in elkaar, maar staat nog in een andere kamer. We moeten eerst nog een matras en donsdeken kopen vooraleer we ons huidige jongste in een groot bed kunnen droppen en het babybedje op ons kamer installeren. Het park moet nog in elkaar gezet worden. Kleertjes gewassen en tentoon gespreid in een boekenkastje annex kleerkastje.
Het is een feit dat bij een derde de voorbereidingen minder werk zijn omdat je zo goed als alles al hebt en al dat gerief gewoon op zolder staat. Maar het is ook een feit dat als je minder moet doen, je het ook veel langer uitstelt. En dat de tijd ook eerder schaars is als je nog twee andere patatjes moet verzorgen en aandacht geven. En dat voltijds werken doet er ook niet veel goeds aan. Als de meisjes ’s avonds in bed liggen, heb ik, na een werkdag, echt weinig of geen fut meer om nog meer te doen dan zetel hangen. Enkel tijd dus in de weekends en die zijn ook al aardig volgeboekt.

Maar bon, het komt allemaal ongetwijfeld wel in orde. Toch?

En aja, mijn buik. Volgens sommigen valt hij nog mee qua grootte. Volgens de meesten echter is hij al immens en vallen ze bijna omver als ik zeg dat ik nog bijna 2 maanden moet…

Ikzelf vind het meestal nog wel meevallen eigenlijk. Maar dat vind ik bijna altijd eigenlijk. Oordeel zelf maar:

En vergelijk met 4 weken geleden.

Advertenties
Explore posts in the same categories: Buik, Kamiel

9 reacties op “32w 4d”

 1. jessie Says:

  WAUW!! Hoe snel gaat dat daar??!!! Zo spannend jong!!!! Komt allemaal wel goed!!! En anders zet ge uwe vent maar wat aan t werk hé!

 2. Lieve Says:

  Een flinke buik, maar vooral een héél mooie buik :) Zo schoon rond en al!

 3. fie Says:

  een mooie buik vooral, geniet er nog maar van die laatste weekjes (ook al vervloek je die rug en dat bekken wel eens)
  voor je het weet ben je 2maanden verdere en ligt er zo een schat van een meisje in je armen

 4. miestaflet Says:

  Mooie buik! Ik vind die precies ook nog meevallen eigenlijk.

  Hoe gaan Nora en Marie er eigenlijk mee om? Want 9 maand is toch ook best lang voor de grote zussen, niet? Beseffen zij dat het langzaam dichterbij komt?

  En ik ben er zeker van dat jullie ruim op tijd gaan zijn met de voorbereidingen ;) Enveloppen schrijven, dat stelt iedereen toch uit tot ’t laatste.


 5. Mooie buik ! En ik vind dat het nog heel goed meevalt !
  Geniet van de laatste weken.

 6. Katleen Says:

  Wat een mooie buik. Die laatste weken zullen voorbij vliegen waarschijnlijk. En natuurlijk komt alles in orde!

 7. An Says:

  Ik zit op 32 w en 2 dagen. Bij mij kan het ook niet vlug genoeg voorbij zijn. Maar dat heeft dan weer te maken met het feit dat ik niet graag zwanger ben. En ik heb niet echt iets om over te klagen, maar toch. Ben zwanger van het eerste en heb mijn hormonen zwaar onderschat! Maar ik ben benieuw. Je gaat dat goed doen, ik ben er zeker van!!

 8. maaike Says:

  op ’n ander gaat het toch altijd snel vind ik
  benieuwd naar dat kleine minimeisje :) geniet er nog van, van jouw buik!

 9. Cindy Says:

  Wauw wat een mooie (flinke) buik zeg! wees er maar trots op! En geniet vooral van je rust… Dat bedje en die kleertjes komt echt wel! Succes met de laatste loodjes en fijn weekend!
  groetjes Cindy


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: